Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekszálló 1.rész 1. fejezet

2015.12.22

Lélekszálló
Első résznek,
Első fejezete...Az Utolsó lélegzet

1989.január 24."21:22
 
Egy gyermek sírt fel akkor rémületében, nem tudja mi történt vele...
A bába próbálta csitítani, de az nem akarta abbahagyni a szörnyű sírást. Nagy zöldszínben pompázó szemei csak ragyogtak és újra jött egy könny áradat.
-Drága,drága Lucia nyugalmazzon az ég!- nyugtatgatta a bába. Évezredek óta nem született még iyen hatalmú gyermek, legalábbis egy démonvadásznak.
De a leány egyre jobban sírt, mert volt egy seb rajta amit senki nem láthatott... Egy jel... Egy rúna jel; az pedig ritka...Nagyon érdekes, hogy gyermeknek kijött a jele, azt ábrázolja, hogy három lélek egy testben,vagyis a gyermek egy...Lélekhordozó...
                                                                                                                                                 ~°°~
2004.január 24. éjszaka 21:23

Gyorsan vert a szívem amikor már átfutottam az úttesten. Kocogtam csak és nem vettem észre, hogy egy autó közeleg... Nem látta, hogy jövök és... ELÜTÖTT... Már akkor éreztem, hogy meg fogok halni. Mostmár 1 perce, hogy  15 éves vagyok és voltam... Az igaz lehet, hogy életednek utolsó lélegzetében leforog egész életed?
Nekem igaz, láttam magam gyermekként, és azt a fura jelet. Ezért takartam mindig a jobb karomat. De amikor a nagynéném(Susannna Darkson) elmondta ezt a... ezt a ... Lélekhordozó valamit... Nem tudtam felfogni, egy testben három lélek, MIVAN?, nem értem, valami Jeranaról meg Felicityről hadovált akik az én lelkeim. OKÉ!
Felfogtam... És az ellenségeink még mindig a démonok vagy van még más is?... Tudom, hogy démon vadász vagyok de azt nem, hogy lélekhordozó vagyok...
-Hahó, hahó...Valaki hívjon egy mentőt!-rikácsolta egy női hang, de késő volt, éreztem akkor,hogy az autó, olyan nagy sebességgel csapódott hozzám, hogy eltört 3 bordám és a bal lábam... Abban a minutumban ki leheltem a három lelkemet... Luciát(vagyis magamat),Jeranát(a rosszat) és Felicityt (a jót).
Néhány órával később...
A lelkeim mellettem álltak és nézték halott testemet ; vérben áll és feje verejtékben petyezett, ahogy megvilágítják a lámpák.Jerana szólal fel ebben a percben...
-Hagyd, Felicity, halott a csaj...-vet hozzám egy sértő, de gyenge rugást- pedig egy démonvadász volt, jó meló azt meg kell, hogy mondjam.-Jerana fekete hajú és vörösesbarna szemű lélek volt, személyem szerint úgy nézett ki mint egy emós.Felicity?, ennél sokkal jobb; Szőke haj , csíkokban lefelé barna és kék szem, gyönyörű!, szerettem nagyon...
-Elég, hagyd békén Jerana!-sikít ekkor Felicity...-Nem látod, hogy meghalt!-ordítja le nővérét Felicity.-Szegény, egész életében életében el volt átkozva evvel... Három lelket csak egy dámonvadász bír el...-örökre lecsukta két szemem...-KÖSZÖNÖM-suttogtam oda most az én lelkem,Lucia, és elszállt a Mennybe...
    Jera és Fellicity, ők ott maradtak...Álltak és siránkoztak halott testem mellett. A lámpa fények pislákolni kezdtek...Egy Cravoj(lélekevő) közeleg feléjük...
-Ez mi?-kérdezi Felicity és Jerana mögé bújik.
-Nem tudom, de igérem, nem lesz baj-suttogta Jera.
-Haha, picike lelkek,VELEM JÖTTÖK !-krákogott a Cravoj.
-Nem!-mondta Jera ées hanggal, gondolta, hátha árt a Lélekevőnek.-TAKARODJ, vissza a pokolba a többi lidérces álmok közé!-Jera nem tágított,mondta és tiltakozott amikor már majdnem a közelükbe volt az a lény.
-Elég!, KUSSOLJ!-ordítja a cravoj.
-Nem, addig amíg el nem mész!-acsarkodott Jera-Nem lesz semmi baj-suttogta; elöszőr Fellicitynek aztán magának.
Egy éles hörgés és a lény a földön fekszik...Egy sulk(lélekörző).Ráköp a  cravoj tetemre és feléjük fordul; A fiúnak mindkét oldalán kés (mi ez?, egy túlélőfilm?)
(JERA SZEMSZÖGE!!!!!)
-Na, végre, hogy megvagytok- mosolyog a FIÚ és kedvesen rám néz.-Kidan vagyok.Lélekörző sulk és azért jöttem,mert...-nem fejezte be mert drágalátos Felhőm(Fellicityt mindig így hívom) közbe szól; Érzem rajta, hogy tetszik neki a pasi, mit mondjak helyes, de akkor is...; Barna haj és meleg mélyzöld szem...Izmos vállak...Elég Jera!
-Hogy elvigyél minket egy sötét helyre?, ugye nem?-boci szemeit pislogtatta. 
-Nem, egy olyan helyre viszlek ahol, vogy olyan Sulkok lesztek mint én vagy, egy taszító, szak néven ; Evestin.-meséli.
-Értem, és ezt a helyet hogy hívják ?-érdeklődöm mosolyogva.
-Lélekszálló, ahogy mi nevezzük mások szerint Urunisiva.-nevet picit a végén mert rosszul ejtette a szavakat; -Arunisiva.Egyébként hány évesek vagytok?-kérdez rá az utált kérdésemre!!! 
-Na és Te?-kérdezek vissza mogorván.
-Előbb én kérdeztem, de mindegy. 221 ember években 21.-néz most rám és várja a mondatom.
-218.-Emelem fel fejem és kihúzom magam.- A hugom még csak 117.
-Nem mondtatok még a neveteket,megkérdezhetem...-Drága hugom közbe vág.
-Felicity-és várja a kézfogást Kaidantól.
-Nekem Jerana, de, kérlek, hívj Jerának.-kezetfogok vele...Meleg és bársonyos.
-Jera és Fell, oké!-feleli.-Egyébként meg,Lucia, lelke azért ment fel,mert a gyenge lelkeknek jobb a Mindenessel lennie.-mutat fel.
Megfogta kezeinket hugommal,motyogott valami szót és...

 
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 35071
30 nap: 3133
24 óra: 118